Ü21 – Ezerjófű Egészségbolt

160208_u21_ezerjofu_hj_006Az Ezerjófű Egészségbolt, már több, mint 10 éve gyógynövények, étrend-kiegészítők, bio és reformélelmiszerek széles választékával várja kedves vásárlóit Budafok központjában.

Látogassa meg a www.katafitoteka.hu honlpunkat, itt számos népszerű termék leírását olvashatja.

Panaszuknak megfelelő gyógynövény vagy gyógynövény alapú étrend-kiegészítők kiválasztásában segítjük vevőinket, és tájékoztatást adunk azok elkészítési és alkalmazási módjáról. Felhívjuk a figyelmet az öngyógyítás korlátaira, és súlyos esetekben az orvosi konzultáció és terápia szükségességére.

Változatos és egészséges táplálkozással sokat tehetünk egészségünkért, ezért tudatosítani szeretnénk vásárlóinkban, hogy a rossz szokások fokozatosan megváltoztatásával a legtöbb civilizációs betegség megelőzhető (allergia, fejfájás, székrekedés).is nagyon fontos szerepe van a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozásnak.

Ízelítő boltunk kínálatából:
– gyógynövények, gyógyteák, teakeverékek, gyümölcsteák,
– étrend-kiegészítők: vitaminok, ásványi anyagok, immunerősítők, fogyókúrás készítmények, csont, izom és ízületi panaszokra, vese és húgyuti panaszokra, szív és érrendszeri problémák: magas vérnyomás, koleszterin, cukorbetegség, emésztés elősegítők, méregtelenítés, lúgosítás, haj, bőr, köröm problémák, szem-vitaminok.
– bio és reformélelmiszerek: gabonapelyhek, müzlik, lisztek, hidegen sajtolt olajok, tészták, aszalt gyümölcsök, fűszerek
– diétás termékek:
– cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak
– gluténmetes termékek lisztérzékenyeknek
– vegetáriánus készítmények
– kozmetikumok: fogkrémek, samponok, hajfestékek, arckrémek
– ismeretterjesztő könyvek.

Gyűjtse az Ezerjófű pontokat, és olcsóbban vásárolhat!
Ha betér hozzánk, a kellemes környezetben számos akciót talál!
Minden hónapban az  utolsó csütörtök: bevásárló csütörtök, ezeken a napokon a vásárlás végösszegéből 10% engedményt adunk!
Elérhetőségünk: +36 (30) 3-159-159, info@katafitoteka.hu

Nyitvatartás:
kedd, szerda, péntek:             8:00 – 16:30,
csütörtök:                              8:00 – 15:00
szombat:                                7:30 – 12:30

www.katafitoteka.hu

160208_u21_ezerjofu_hj_002 160208_u21_ezerjofu_hj_011